Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Klassieke vibrators

De vibrator die iedereen kent, de klassieke vibrator. Deze toy blijft nog steeds 1 van de meest verkochte seks speeltjes en wij weten waarom. Door de simpele werking is deze super om te gebruiken, maar laat de simpliciteit van deze toy je niet voor de gek houden. Deze klassieke vibrator komt in alle vormen en maten, geribbeld, glad, groot en klein. Wat houd jou tegen om deze klassieke vibrator te kopen?

Lees meer

3 artikelen

DORR-Foxy-Mini-Twist-2

DORR – Foxy – Mini Twist

 41,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

My-First-Chupa-Pink-Rechargeable-Vibrator-1

My First Chupa Rechargeable Vibrator Roze

 22,00
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

My-First-Giggle-Black-Rechargeable-Vibrator-3

My First Giggle Rechargeable Vibrator Zwart

 22,00
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een klassieke vibrator?

Een klassieke vibrator is een vibrator op de meest simpele vorm. Deze vibrator blijft 1 van de meeste geliefde seksspeeltjes en dit komt vooral door de simpliciteit van de toy. Voornamelijk gebruik je deze toy voor vaginale stimulatie. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je deze niet kan gebruiken als clitoris vibrator of anale vibrator. Omdat deze ook perfect is voor anaal gebruik, kan deze ook goed door de man gebruikt worden.

Hoe maak je je klassieke vibrator schoon?

Deze simpele klassieke vibrator moet je natuurlijk goed schoon houden. Niet alleen gaat jouw toy dan langer mee, maar zo voorkom je ook dat bacteriën jouw lichaam in komen. Gebruik hier een lekkere toy cleaner voor.