Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

G-Spot vibrators

Wil je jouw masturbatie avontuur naar nieuwe hoogtes brengen? Probeer dan onze G-spot vibrators. Deze stimuleren jouw G-spot op de perfecte manier, zodat jij deze niet meer hoeft te zoeken. Elke vrouw heeft namelijk deze geheime plek, maar bij de een is deze makkelijker te ontdekken als bij de ander. Stop nu met zoeken en geniet zonder na te denken.

Lees meer

4 artikelen

Eos-G-Spot-Dual-Vibrator-Pink-2

Eos G-Spot Dual Vibrator Roze

 69,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

opr-30900726-011

Eos G-Spot Dual Vibrator Paars

 69,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

opr-30900708-033

Rechargeable Dual G-Spot Vibrator Paars

 44,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Rechargeable-Dual-G-Spot-Vibrator-V6-Pink-1

Rechargeable Dual G-Spot Vibrator Roze

 44,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een g-spot vibrator?

De G-spot is de geheime plek voor elke vrouw. De G-spot is enkele vierkante centimeters groot en bevindt zich aan de binnen-buikzijde van je vagina, op drie tot vijf centimeter van de ingang. Toch is het soms lastig om deze te bereiken. Onze G-spot stimulatoren zijn hier de perfecte oplossing voor.

Hoe werkt een g-spot vibrator?

Het is soms lastig om jouw G-spot te vinden. Dit is niks om je druk over te maken. Elke lichaam is namelijk anders. Als je toch wilt ontdekken hoe het voelt om die van jouw te verwennen, raden we het aan om dit met een G-spot vibrator te doen. Door de perfecte hoek kan deze gemakkelijk jouw gevoeligste plek stimuleren. Vaak komt een G-spot vibrator in combinatie met een clitoris vibrator.

Hoe maak je een g-spot vibrator schoon?

Veel vrouwen verliezen extra veel vocht tijdens het stimuleren van hun G-spot. Dit wordt ook wel squirten genoemt. Bij sommige vrouwen is dit heel veel vocht en bij sommige vrouwen zijn dit maar een aantal druppels. Daarom is het belangrijk om jouw vibrator goed schoon te houden. Hiermee voorkom je infecties en kan jij langer genieten van jouw favoriete speeltjes. Gebruik hiervoor een toy cleaner die perfect aansluit op jouw toy en lichaam.