Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Duo vibrators

Zoals de naam al zegt, een toy voor hem en voor haar. Perfect voor koppels die samen willen genieten van een speeltje. De mogelijkheden zijn enorm.

Lees meer

4 artikelen

My-First-Lovers-Couple-Vibrator-2

My First Lovers Koppel Vibrator

 17,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% satisfyer-partner-multifun-1

Satisfyer Partner Endless Joy Blauw

 42,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% satisfyer-partner-multifun-roze-2

Satisfyer Partner Endless Joy Roze

 42,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Satisfyer-Partner-Double-Classic-2

Satisfyer Partner Double Classic

 39,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een duo vibrator?

Een vibrator die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken, wordt vaak een duo vibrator genoemd. Maar net zoals bij de clitoris vibrators horen we je denken. Is niet elke vibrator dan een duo vibrator, omdat je deze vaak voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Dit is zeker het geval. Toch hebben we een opsomming gemaakt van vibrators die speciaal ontworpen zijn voor dit doeleinden.

Hoe werkt een duo vibrator?

Gebruik deze vibrator gewoon als normale vibrator, maar met een twist. Breng deze in en laat jouw partner bijvoorbeeld ook mee genieten. Of gebruik de vibrator bij de tepels en later bij de vagina of penis. Door de gemakkelijk vorm van deze vibrator is the sky the limit. Waar voor ga jij hem gebruiken?

Hoe maak je een duo vibrator schoon?

Omdat deze toy vaak gebruikt wordt bij koppels of over het hele lichaam, is het belangrijk dat deze duo vibrator ook goed schoon blijft. Zorg er dan ook voor dat na gebruik, je deze vibrator goed schoonmaakt met een toy cleaner. Mocht je meer willen weten hierover, kan je altijd een kijkje nemen in onze online drogisterij.