Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Penisverlengers

2 artikelen

Sale15% Love-Toy-Flawless-Clear-Penis-Sleeve-5-cm-1

Flawless Clear Penissleeve 5 cm

 7,61
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Love-Toy-Flawless-Clear-Penis-Sleeve-2.5-cm-1

Flawless Clear Penissleeve 2,5 cm

 7,61
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een penisverlenger?

Wanneer de meeste mensen denken aan een penis sleeve, denken ze eigenlijk gelijk aan de penis verlenger. Dit is ook niet zo gek omdat dit ook de bekendste vorm is van deze super fijne toy. Wist jij dat uit onderzoek is gebleken dat bijna alle mannen onzeker zijn over het formaat van hun piemel? Wij vinden dat dit niet nodig is, want je kan hier niet heel veel aan doen, maar hier zijn wel toys voor.

Hoe werkt een penishuls?

Het gebruik van deze piemel verlenger is heel makkelijk. Spuit een klein beetje glijmiddel aan de binnenkant van de sleeve zodat jouw penis er gemakkelijk in glijd en TADA! Je bent klaar om jouw penis sleeve te gebruiken.

Hoe maak je je penis verlenger schoon?

Hoe gemakkelijk deze toy ook is om te gebruiken, het is wel belangrijk dat je deze goed schoon houd. Wanneer je de toy niet schoon houd kunnen er namelijk infecties ontstaan tijdens het gebruik hier van. Maak de toy daarom, na gebruik, altijd goed schoon met een toy cleaner. Let natuurlijk altijd wel even op welke toy cleaner je mag en kan gebruiken in combinatie met jouw penis verlenger.