Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Penis sleeves

3 artikelen

Sale15% Love-Toy-Flawless-Clear-Penis-Sleeve-5-cm-1

Flawless Clear Penissleeve 5 cm

 7,61
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Love-Toy-Flawless-Clear-Penis-Sleeve-2.5-cm-1

Flawless Clear Penissleeve 2,5 cm

 7,61
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

dorcel-deepvibe-1

Dorcel Deepvibe

 16,99

Niet op voorraad

Wat is een penis sleeve?

Een penis sleeve is een omhulsel die je om de penis heen kan schuiven. Dit is zowel fijn voor de man, maar zeker voor de vrouw. Deze sleeve komt namelijk in heel veel verschillende vormen, maten, kleuren en structuren. Er komen ook steeds meer modellen op de markt. Benieuwd geworden welke penishulzen er allemaal zijn? Lees dan snel verder.

Welke type penis sleeves zijn er?

Er zijn veel verschillende penishulzen. De bekendste zijn misschien wel de penis verlengers, maar wist jij dat er nog veel meer varianten zijn? Bekijk ze nu allemaal.

Penisverlengers: Uit onderzoek is gebleken dat heel veer procent van de mannen onzeker is over zijn penis lengte. Dit is natuurlijk niet nodig, want je bent zoals je bent. Maar wil je toch die paar centimeter er bij hebben die je zelf niet aan je partner kan geven? Gebruik dan een penis verlenger. Deze koker schuif je gemakkelijk om de penis om deze zo dikker en groter te maken.

Realistische penis sleeves: Niet alle penis sleeves zien er uit als het echte werk. Dit is omdat sommige echt gemaakt zijn om te pleasen! Niet in deze categorie. Hier vind je penis sleeves die allemaal zo realistische mogelijk zijn.

Penis sleeves set: Weet je niet waar je moet beginnen, of kan je gewoon niet kiezen? Dit snappen wij maar al te goed. Waarom zou je kiezen als je ook gewoon een hele set kan uitzoeken.

Vibrerende penis sleeves: De trillende penis sleeve is toch wel de natte droom van elke man of vrouw? Deze huls schuif je gemakkelijk over je eigen penis heen en laat het trillen beginnen. Deze vibrerende penis sleeve is ultiem genoeg voor de man, maar nog meer voor de vrouw!

Sleeves met ribbeltjes: Tijdens de penetratie is het natuurlijk super lekker om extra veel te voelen. Hier voor zijn onze sleeves met ribbeltjes gemaakt! Deze sleeves maken de penis niet alleen groter en dikker, maar ook krijgt deze meer structuur. Dubbel zo veel plezier dus!