Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Sexschommels

2 artikelen

rimba-love-swing-4

Rimba – Love Swing

 77,95

Niet op voorraad

rimba-been-houders

Rimba – Been Houders

 102,95
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Wat is een sexschommel?

Deze super uitvinding laat jouw in de lucht hangen terwijl je seks hebt met je partner. Geniet van de vrije bewegingen die je in de lucht kan maken en ervaar jouw orgasme zonder zwaartekracht. Deze neukschommel laat jouw genieten van seks standjes waar je alleen maar van hebt durven dromen. Ook is deze sexswing perfect voor de bondage en SM wereld. Bind jouw sub vast en jij kan alles met hem/haar doen.

Hoe werkt een sexschommel?

Het is belangrijk om af te spreken hoe je deze schommel gaat gebruiken. De gene in de schommel ligt namelijk vaak vastgebonden en hiermee geeft hij/zij dus alle controle op. Wederzijds respect en vertrouwen is dus heel belangrijk. Hang de schommel op aan een stevige muur/plafond. Volg ook goed de instructies van de schommel zodat er geen ongelukken kunnen ontstaan.

Hoe maak je je sexschommel schoon?

Het is belangrijk om je neukschommel goed schoon te houden. Hiermee voorkom je namelijk infecties. Was deze sexschommel dus goed, maar wel met de hand. De wasmachine kan de naden van de schommel kapot maken waardoor deze minder stevig is en minder gewicht kan houden. Ook kan je de sexswing altijd inspuiten met een toy cleaner om alles goed te desinfecteren.