Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Kegelballen

3 artikelen

Verwijderbaar-kegel-balletje-3

Verwijderbaar kegel balletje

 15,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Geisha-Balls-Denae-Kegel-Balls-Black-&-Gold-8

Geisha Balls Denae Kegel Balls

 34,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

rimba-brussels-kegel-balls-3

Brussels kegel balls

 13,75
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een kegelbal?

De kegel bal, ook bekend onder de naam vagina ballen of geisha ballen, is een toy die steeds bekender wordt in Nederland. Door de aparte vorm blijft deze goed zitten en kan deze worden gedragen tijdens het wandelen en uitgaan.

Hoe werkt een kegelbal?

Breng de vaginaballen vaginaal in en laat het uiteinde naar buiten hangen. Tijdens het dragen en lopen gebeuren er nu 2 dingen. Door dat je loopt voel je de ballen tegen elkaar aankomen. Dit zorgt voor het genot. Maar omdat de vaginaballen ook wat gewicht hebben, is dit ook goed voor de spieren rond jouw vagina.

De voordelen van een kegelbal

Hoewel deze vaginaballen perfect zijn voor genot, zijn ze ook goed voor je lichaam. Vaak worden deze vaginaballen gedragen door vrouwen na een bevalling. De bekken kunnen na een bevalling wat uitgerekt worden. In de kegelballen zitten gewichtjes waardoor je jouw bekken kan trainen tijdens het dragen. Draag de ballen tijdens het lopen en laat de kegel ballen er niet uit vallen.

Hoe maak je een kegelbal schoon?

Het schoonmaken van de kegelballen is heel belangrijk. Haal deze zo veel mogelijk uit elkaar en maak de componenten schoon met een toy cleaner.