Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Toy cleaners

Het is belangrijk om je toys schoon te houden. Dit is niet alleen beter voor je eigen gezondheid, maar ook voor die van je speeltjes. Cleaners maken je toy schoon, maar brengen ook een bescherm laag aan.

Lees meer

4 artikelen

dorcel-2-in-1-pure-foam-cleaner-150ml

Dorcel 2 in 1 PURE Foam Cleaner – 150 ml

 12,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Kiotos-Spray-Toy-Cleaner-150-ml-2

Kiotos Spray Toy Cleaner – 150 ml

 8,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

just-play-2in1-clean-2

Just Play 2in1 Clean

 11,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

E33488_hr

System Jo – Anaal H2O Glijmiddel – 120 ml & Toy Cleaner – 120 ml

 18,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Waarom heb ik een toy cleaner nodig?

Je wilt natuurlijk dat je speeltjes zo lang mogelijk mee gaan. Het goed onderhouden en schoonmaken van jouw seks speeltjes is daarbij ook heel belangrijk! Het schoonmaken van je toys is niet alleen belangrijk voor de speeltjes, maar ook voor jouw lichaam. Jouw lichaam is namelijk heel erg gevoelig voor bacteriën, zeker wanneer je je speeltje deelt met een partner. Hou daarom je speeltjes schoon!

Voor welke toys gebruik ik een cleaner?

Wij raden aan om de cleaners te gebruiken voor al jouw erotische speeltjes. Dildo’s, vibrators, buttplugs en masturbators kunnen allemaal profiteren van een goeie schoonmaakbeurt. Eigenlijk alle speeltjes die in aanraking van jouw vagina of penis komt moeten na gebruik schoongemaakt worden. Zo voorkom je infecties en hou je jouw PH waarde goed op niveau.

Hoe gebruik je een toy cleaner?

Alle schoonmaak middeltjes werken eigenlijk allemaal op de zelfde manier. Spuit de cleaner op je toy, laat even intrekken en neem je toy daarna af met een doek. Gebruik hierbij vooral geen zeep.

Het is wel belangrijk om de instructies van de cleaner goed te lezen. Vaak is deze namelijk te gebruiken op bijna alle materialen, maar het is altijd handig om dit even te controleren voordat je het besteld.