Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Voor jouw toys

Jouw toy verzorgen is heel belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de qualiteit van jouw speeltje. Cleaners, kabels en alles wat je nodig hebt voor jouw toy.

Je hebt je toy gekocht. En nu?

Wanneer je je toy besteld is het vaak handig om toch ook wat onderhoudsproducten te bestellen. Dit gaat voornamelijk om de volgende producten:

Toycleaner: maak jouw speeltjes goed schoon door middel van een goeie toycleaner. Wij raden aan om hier zeker 1 van in jouw nachtkastje te hebben liggen. Het onderhouden van je speeltjes is heel belangrijk omdat je hier infecties mee voorkomt. Je kan je vast wel voorstellen dat op jouw toy veel bacteriën kunnen zitten. Spuit daarom jouw seksspeeltje in laat even intrekken. Daarna kan je deze afnemen met en droge doek. Lees altijd goed de instructies van het product op de beste toepassing hiervoor te zien.

Batterijen en kabels: zoals je misschien wel weet gaan tegenwoordig de meeste speeltjes op basis van batterijen. Vaak is dit in de vorm van een ingebouwde accu, maar vaak is dit ook nog ouderwets met een batterij. Bij Duncies vind je daarom ook een ruim assortiment om jouw speeltjes op gang te houden.