Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Glijmiddelen op siliconenbasis

Glijmiddelen op siliconenbasis zijn go to glijmiddelen om jouw partner te verwennen. Deze allround optie is ook perfect voor een full body massage.

Lees meer

2 artikelen

dorcel-plaisir-ylang-ylang-100ml

Dorcel Plaisir Rose Sauvage – 100 ml

 16,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Dorcel-Plaisir-Hammam-100ml

Dorcel Plaisir Hammam – 100 ml

 16,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is glijmiddel op siliconenbasis?

Een van de meest bekende glijmiddelen is het glijmiddel op basis van siliconen. Het verschil met dit glijmiddel is dat deze langer vochtig blijft zodat jij langer kan genieten van een soepele penetratie. Maak na gebruik altijd je lichaam goed schoon. Glijmiddel op siliconenbasis kan namelijk vlekken achterlaten wanneer dit in aanraking komt met kleding of een andere stof. Deze glijmiddel kan ook goed worden gebruikt voor een full body massage. Zowel het lichaam als de intieme delen.

Hoe gebruik je een glijmiddel op siliconenbasis?

Zorg er altijd goed voor dat de ondergrond beschermt is tegen het glijmiddel. Dit glijmiddel laat vlekken achter wanneer dit in aanraking komt met de dekens, kleding of andere stof. Breng het glijmiddel aan op de plek van penetratie en massage dit rustig in. Begin rustig met een aantal druppels, want er kan altijd meer worden aangebracht wanneer dit nodig blijkt te zijn.