Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Condooms

Condooms kopen kunnen soms best spannend zijn, terwijl dit helemaal niet raar is. Koop condooms volledig discreet bij Duncies. Geniet samen veilig.

Lees meer

9 artikelen

lelo-hex-condoms-original-3-pack-2

LELO – HEX Condoms Original (12 stuks)

 19,90
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

lelo-hex-respect-xl-3-pack-3

LELO – HEX Condoms Respect XL (12 stuks)

 19,90
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Original-condoms-3

Original Condooms

 3,75 29,50
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Durex-Perfect-gliss-condoms-10-pcs-2

Durex Perfect Gliss Condooms (10 stuks)

 20,99
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Durex-Original-XXL-condoms-12-pcs-1

Durex Original XXL Condooms (12 stuks)

 18,95
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Durex-Condoms-extra-safe-3-st-3

Durex Extra Safe Condooms (3 stuks)

 5,99
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Durex-Condoms-extra-safe-12-pcs-1

Durex Extra Safe Condooms (12 stuks)

 18,95
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Durex-Condoms-pleasure-me-10-st-2

Durex Pleasure me Condooms (10 stuks)

 20,99
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Durex-Condoms-extra-safe-20-pcs-3

Durex Extra Safe Condooms (20 stuks)

 27,99
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

Wat zijn condooms?

De condoom is een gemakkelijk te gebruiken anticonceptiemiddel. Wist je dat de condoom het populairste voorbehoedsmiddel is. Dit is niet gek. Hij is gemakkelijk te gebruiken en beschermt goed. Let op, condooms werken tot 99,99% van de keren. Is jouw condoom lek of kapot, gebruik deze niet!

Hoe gebruik je een condoom?

Het is belangrijk dat de condoom niet kapot gaat. Het hele doel van de condoom is namelijk dat er niks doorheen komt.

Openmaken: Maak de verpakking van de condoom open. Gebruik niet niet je tanden of iets scherps voor. Zo voorkom je dat je de condoom beschadigt.

Om doen: De condoom om doen kan vaak ongemakkelijk zijn. De condoom is altijd omgerold. kijk welke kant deze opgaat. Plaats de condoom aan de bovenkant van de penis en houd het tutje vast. Rol me de andere hand de condoom uit over de penis totdat deze de volledige penis bedekt.

Afdoen: Omdat je het tutje in hebt gedrukt tijdens het omdoen, kan je gemakkelijk klaarkomen in de condoom. Dit wordt namelijk opgevangen in het tutje. Rol de condoom af en gooi deze direct weg.

Het is niet de bedoeling dat een condoom opnieuw gebruikt wordt. Gooi deze gewoon weg en gebruik een nieuwe wanneer dit nodig is.

Welke type condooms zijn er?

Een condoom is een condoom toch? Daar gaan veel mensen de mist in. Er zijn heel veel verschillende types:

Normale condooms: Het is geen geheim dat seks met een condoom super belangrijk is. Niet alleen is dit goed tegen de zwangerschap, maar ook tegen soa’s.

XL condooms: Ben jij een grote jongen die niet in normale condooms past? Een condoom moet goed zitten en kan als oncomfortabel worden gezien wanneer deze te strak is. Dit is vaak een reden waarom mensen geen condoom dragen. Vaak is een grote condoom hiervoor de oplossing.

Condooms met smaakje: Soa’s kunnen ook overgedragen worden door orale bevrediging. Daarom is het ook handig om voor orale bevrediging een condoom te dragen. Speciaal hiervoor zijn condooms met smaakjes ontwikkeld. Normale condooms waarbij het glijmiddel een smaakje heeft.

Ribbel condooms: Condooms passen zich aan aan de vorm van de penis. Hierdoor blijven de natuurlijke vormen in tact en blijft het gevoel van textuur. Toch houden sommige mensen van meer gevoel. Speciaal voor deze mensen zijn de condooms met ribbeltjes en vormpjes.

Orgasme uitstellende condooms: Deze condooms zijn perfect wanneer je wat langer wilt doorgaan. Door de speciale techniek wordt jouw orgasme uitgesteld waardoor je langer kan doorgaan.

Dunne condooms: Vaak kiezen mensen voor onveilige seks. De reden hiervoor is omdat zij het gevoel niet fijn vinden van seks met een condoom. Speciaal voor deze mensen zijn de super dunne condooms gemaakt.

Latexvrije condooms: Veel condooms worden gemaakt van latex. Er zijn mensen die hier een allergie voor hebben. Ben jij ook iemand met een latexallergie, wees dan niet getreurd. Er zijn ook condooms voor jou. Condooms worden ook gemaakt met een ander materiaal voor mensen die niet tegen latex kunnen.

Extra sterke condooms: Wil jij zeker zijn dat jouw condoom super goed beschermt, dan is het misschien goed om te kijken naar een extra sterke condoom. Deze zijn wat dikker dan de gemiddelde condoom, dus geschikt voor de ruigere seks. Perfect om te gebruiken tijdens vaginale, anale en orale seks.