Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Cockringen

De cockring wordt steeds populairder. De ring staat bekend dat deze jouw orgasme uitstelt, maar deze wel veel intenser maakt. Ook kan een cockring veel plezier zijn voor jouw partner. Probeer bijvoorbeeld eens een vibrerende cockring.

Lees meer

15 artikelen

Sale15% satisfyer-ring-1

Satisfyer Ring Blauw

 28,86
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Cockring-5-mm-dia-variable-2

Cockring 5 mm – variabel

 5,09
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% ZiZi-Top-Cockrings-Yellow

ZiZi – Top Cockrings Geel

 6,79
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% ZiZi-Top-Cockrings-Green

ZiZi – Top Cockrings Groen

 6,79
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% love-to-love-pocket-vibe-1

Love to Love – Pocket vibe

 5,94
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% satisfyer-partner-multifun-roze-2

Satisfyer Partner Endless Joy Roze

 42,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% satisfyer-partner-multifun-1

Satisfyer Partner Endless Joy Blauw

 42,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

rimba-rubber-cockring-8-mm-dik-5

Rubber cockring – 8 mm

 5,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% POWER-PLUS-Cockring-03-Clear-3

POWER PLUS Cockring

 4,21
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% pretty-love-yvonne-cockring-set-zwart-3

Pretty Love – Yvonne – Cockring Set – Zwart

 5,06
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% rimba-flexible-silicone-cockring-trio-3

Flexible silicone cockring trio

 7,61
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% satisfyer-majestic-duo-cockring-vibrator-black-1

Satisfyer Majestic Duo Cockring Vibrator Zwart

 33,96

Niet op voorraad

Rekbare-Vibrerende-Cockring—Roze-2

Rekbare Vibrerende Cockring – Roze

 6,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Silicone-ring

Variabelen Siliconen Cockring

 8,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% rock-it-4

Kiotos – Rock it

 28,89
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een cockring?

Een cockring is een band die gedragen kan worden om de penis, ballen of beide tegelijk. Deze penisring heeft meerdere functionaliteiten. Je kan namelijk je orgasme uitstellen, je kunt je orgasme verbeteren, maar je kan ook deze cockring gebruiken als een speeltje. Denk bijvoorbeeld aan een vibrerende cockring of een cockring met buttplug.

Welke types cockringen zijn er?

Er zijn veel verschillende type cockringen te vinden, zoals:

Rubberen cockringen: Het gevoel van een rubberen cockring kan voor veel mensen een genot zijn. Niet alleen het omdoen, maar ook het dragen hiervan is een super groot genot!

Leren cockringen: Hou jij van het gevoel van leer? Haal jij een genot uit het dragen hier van? Dan zijn deze leren cockringen zeker iets voor jou!

Siliconen cockringen: De siliconen cockring is super te dragen wanneer je niet goed tegen rubber kan. Deze penis ring werkt het zelfde als de rubberen cockring.

Metalen cockring: De metalen cockring is een sterk geheel. Doordat deze niet meerekt kan dit een extra sensatie zijn tijdens het dragen. Niet alleen is het dragen ervan een groot plezier, maar ook het uiterlijk is super. De mooie weerspiegeling en het mooie ontwerp zorgen ervoor dat jouw penis nog beter naar voren komt!

Variabelen cockringen: Een cockring moet goed strak zitten om alle voordelen te hebben. Met deze variabelen penisring bepaal jij zelf hoe strak deze zit en hoe intens het gevoel moet zijn.

Vibrerende cockringen: Deze vibrerende cockring is super om sneller naar jouw hoogtepunt te komen. Niet alleen is deze perfect voor jou, maar door de vibratie heeft jouw partner hier ook veel plezier van. Draag deze trillende cockring en geniet samen extra hard.

Cockring sets: Cockringen komen in verschillende maten, materialen en diktes. Experimenteer dus om te kijken wat het beste bij jou past. Wanneer je nieuw bent met het gebruik van de pik ring is het soms lastig in te schatten welke maat je nodig hebt. Probeer dus een cockring set met verschillende maten om te kijken welke het beste bij jouw past.

Cockring met buttplug: Deze penis ring stimuleert tijdens de seks ook de anus van de man. De g-spot van de man, ook wel bekend als de prostaat, kan goed worden gebruikt om tot een orgasme te komen. De cockring met buttplug is echt een must have voor elke cockring liefhebber.

Hoe draag je een cockring?

Cockringen kunnen op veel manieren gedragen worden. Alle manieren hebben ook verschillende voordelen.

  • Plaats de ring achter de eikel. Hier heb je wel een wat smallere cockring voor nodig, maar dit zorgt voor een extra stimulatie tijdens de penetratie. De extra ribbeltjes rond de penis zorgen bij jouzelf en bij jouw partner voor een extra genot!
  • Plaats de cockring rond de stam van de penis. Dit zorgt ervoor dat alles strak komt te staan. Doordat alles nu veel strakker is, wordt het orgasme veel intenser. Daarnaast komt de man ook veel sneller klaar.
  • Plaats de penis ring rond de penis en om de ballen. Dit zorgt ervoor dat het orgasme wordt uitgesteld. Omdat de ballen worden afgekneld, heeft het gebruik van de cockring een orgame-uitstellende werking.

Wat zijn de voordelen van een cockring?

De voordelen van een cockring zijn enorm. Tijdens het dragen biedt je een extra stimulans aan jezelf, maar ook aan je partner. Daarnaast kan je door de cockring sneller of langzamer klaarkomen. Maar wanneer je klaarkomt, zal dit veel intenser zijn en zal je veel meer genieten.