Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Chastity

6 artikelen

Sale15% Chastity-cage-5

Kuisheidskooi – Roestvrij Staal

 101,15
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Cock-cage-with-butt-plug-2

Peniskooi Met Buttplug

 25,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Ball-Cage-with-butt-plug-7

Ballenkooi Met Buttplug

 25,46
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Chastity-Cage-Squares-5

Kuisheidskooi Squares

 18,69
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Ball-Stretcher-With-Leash-8

Ball Stretcher Met Riem

 33,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Sale15% Silicone-Weight-Ballstretcher-Medium-Ring-2

Siliconen Ball Stretcher Met Gewicht Medium

 16,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is chastity

Welkom in de opwindende wereld van chastity, een spannende en intrigerende erotische praktijk. Chastity, ook wel kuisheid genoemd, is een spel waarbij een persoon vrijwillig de controle over zijn of haar seksuele verlangens overdraagt aan een partner. Het draait allemaal om vertrouwen, macht en het verkennen van grenzen.

Bij chastity wordt vaak gebruik gemaakt van een kuisheidskooi, een speciaal ontworpen apparaat dat om de geslachtsdelen wordt gedragen en voorkomt dat er seksuele handelingen worden verricht. Deze kooien zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten, zodat er voor iedereen een geschikte optie is.

Chastity kan een opwindende en intense ervaring zijn, zowel voor de drager als voor de partner die de sleutel bezit. Het spel draait om machtsoverdracht en kan dienen als een vorm van erotische controle. Het kan helpen bij het verkennen van dominantie en onderdanigheid, en het opbouwen van vertrouwen en intimiteit binnen een relatie.

Naast het plezier en de spanning die chastity met zich meebrengt, kan het ook leiden tot langere periodes van opwinding en verhoogde seksuele energie. Door het uitstellen van bevrediging kunnen orgasmes intenser worden ervaren wanneer de kuisheidsperiode uiteindelijk wordt beëindigd.

Bij Duncies begrijpen we de fascinatie en opwinding van chastity. Daarom bieden we een breed scala aan kuisheidskooien en accessoires van hoge kwaliteit om je te helpen dit erotische spel ten volle te beleven. Ontdek onze collectie en duik in de wereld van chastity, waar verlangen en overgave samenkomen.

Welke type chastity zijn er?

Er zijn heel veel schillende kuisheidskooi op de markt, zo is er voor ieder wat leuks te vinden.

Peniskooi: De penis kooi kan gemakkelijk worden gedragen rond de penis (en ballen) van de man. Tijdens het dragen van deze kooi kan de man geen erectie krijgen en kunnen er geen seksuele handelingen worden uitgevoerd. Doordat dit niet kan wordt het verlangen heel groot. Wanneer je de kooi eindelijk af mag doen en seks mag hebben, is het orgasme veel intenser.

Kuisheidsgordel: De kuisheidsgordel, ook wel de chastity belt genoemd, kan worden gedragen om een erectie of seksuele handelingen te voorkomen. Deze gordel is origineel bedoelt voor de vrouw, maar toen deze gordel in de BDSM scene kwam, is iedereen er van gaan genieten.

Ballstretchers: Het idee dat jouw ballen even of permanent uitgerekt worden kan heel opwindend zijn. De ballen van de man zijn heel gevoelig. Let dus wel op dat je deze ballstretcher niet te lang gebruikt. Je wilt natuurlijk geen permanente schade oplopen.

Ball splitters: Jouw ballen zijn heel gevoelig. Door deze uit elkaar te halen ontstaat er spanning op de testikels. Door deze constante druk ervaar jij extra stimulaties tijdens de seks.

Ball crushers: Deze ball crusher is perfect voor de beginnende gebruiker. Je kunt namelijk, bij de meeste varianten, zelf bepalen hoe strak de crusher gaat. Zo kan jij langzamerhand wennen aan de pijn en het genot van deze toy. Deze ball crusher is perfect voor zowel de sub als de dom. De sub kan genieten van de pijn en de dom kan genieten van de controle.