Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Boeien

Bondage boeien zijn een must have voor elke BDSM liefhebber. Ze zorgen er voor dat jouw sub niet meer weg komt en jij lekker je gang kan gaan. Hoewel veel BDSM liefhebbers dit item hebben, zijn handboeien en enkelboeien super populair bij iedereen.

Lees meer

6 artikelen

Budget-Thin-Metal-Pink-Plush-Handcuffs-1

Dunne Metalen Pluche Handboeien

 9,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Kiotos-Bizarre-Plastic-Pleasure-Rood-1

Kiotos Bizarre – Plastic Pleasure Rood

 19,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Leather-Handcuffs-White-3

Leren handboeien

 39,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Blue-Leather-Handcuff-7

Leren Handboeien Blauw

 85,99
+

Nu besteld, 4 - 6 werkdagen levertijd

satin-look-handcuffs-with-mask-2

Satijn Look Handboeien & Masker

 17,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Handcuffs-1

Siliconen Handboeien

 9,95
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Welk type bondage boeien zijn er?

In de wereld van boeien zijn heel veel verschillende varianten, zoals:

Metalen boeien: Wanneer jij denkt aan handboeien of enkelboeien, denk je al gauw aan de metalen boeien. Deze boeien, die vaak door politieagenten gedragen worden, zijn heel stevig. Perfect om jouw sub mee vast te binden!

Leren boeien: Leer wordt vaak gebruikt in de bondage scene. Dit is omdat leer een fijn gevoel geeft op de blote huid. Leren boeien zijn hier ook speciaal voor ontwikkeld.

Verstelbare boeien: Deze verstelbare boeien kunnen gemakkelijk geplaatst worden rond de pols of enkel. Door de sluiting kunnen de boeien daarna ook goed strak worden aangetrokken. Jouw sub gaat nergens meer heen!

Enkel boeien: Boeien hoeven niet alleen om de polsen gedragen te worden. Ook de enkels kunnen worden vastgemaakt! Enkelboeien zijn vaak wat groter en breder zodat deze perfect passen rond de enkels!

Satijn boeien: Het mooie en fijne stof zorgt ervoor dat deze boeien met veel plezier gedragen kunnen worden. De satijnen boeien komen vaak in de vorm van een lint die om de polsen of enkels geknoopt kan worden.

Pluche boeien: Het is wel fijn wanneer het dragen van boeien geen pijn doet. Deze pluche boeien hebben een klein kussen rond het harde gedeelte van de boei. Hierdoor voelt het fijn wanneer deze gedragen worden

Siliconen boeien: Handboeien en enkelboeien zijn er ook in siliconen. Dit materiaal wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren omdat dit goed mee rekt. Ook hebben deze boeien vaak geen sluiting. Rek het materiaal uit en doe de hand of voet er door heen.

Hoe gebruik je bondage boeien?

Bondageboeien kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Plaats ze om de polsen of enkels heen. Of gebruik de boeien om iemand aan een object vast te maken zodat er geen ontsnapping meer aan is.

Hoe houd je je boeien schoon?

Hoewel de boeien gebruikt worden om iemand vast te houden, moet dit wel veilig gebeuren. Dit begint bij het zorgen dat alles goed schoon blijft. Het schoonmaken is verschillend per type boei. Wij raden aan om een toy cleaner te gebruiken. Volg de instructies op de verpakking en geniet veilig van schonen boeien.