Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

BDSM

Elkaar lekker plagen, of gewoon omdat het de spanning is die jij zoekt. Tepelklemmen zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor de beginner of voor de gevorderde. Tepelklemmen met speels een belletje of ga jij voor de Tepelklem met gewichten. Steeds iets meer gewicht eraan voor nog meer genot. Alles is mogelijk bij Duncies. Elkaar Kietelen of toch liever een zweepje. Gekietelt worden terwijl je vastgebonden ligt met handboeien. Of heb jij liever een lint. Het Lint kun je ook gebruiken om heerlijk geblinddoekt mee te worden ,zodat het allemaal nog spannender wordt. Voor iedereen is er wel iets om er een geweldig avontuur van te maken. Alles wordt discreet ingepakt.

Wat is BDSM

BDSM is een afkorting van Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme. Het is een verzamelnaam voor een groep van seksuele activiteiten en rollenspelen die zich richten op het verkrijgen van plezier uit macht, onderwerping en intense sensaties.

Bondage is de praktijk van het gebruiken van touwen, boeien of andere materialen om iemand vast te binden. Discipline is het opleggen van regels en straffen voor overtredingen. Sadisme is het genieten van het geven van pijn of verdriet aan een partner en masochisme is het genieten van het ontvangen van pijn of verdriet. Binnen de BDSM-community zijn er veel verschillende praktijken, zoals spanking, flogging, electrostimulatie en mummificatie.

BDSM is niet voor iedereen, maar voor degenen die het wel aanspreekt, kan het een geweldige manier zijn om een seksuele ervaring te verrijken en hun relaties te versterken.

Respect voor elkaar

Het is belangrijk dat iedereen die deelneemt aan BDSM-activiteiten consensueel en veilig handelt, met duidelijke communicatie, respect en afspraken vooraf.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat BDSM niet te verwarren is met geweld, misbruik of verkrachting, dit is een misvatting die vaak voorkomt. BDSM is gebaseerd op wederzijds respect en toestemming, en het is altijd belangrijk om de grenzen van je partner te respecteren en te werken binnen de grenzen van wat veilig en comfortabel voelt voor iedereen.

Dominant of onderdanig

Dominantie en onderdanigheid zijn belangrijke concepten in de BDSM-gemeenschap. Dominantie gaat over het nemen van controle en leiding in een relatie of situatie, terwijl onderdanigheid gaat over het overgeven van controle en het volgen van leiding. Beide rollen kunnen zowel fysiek als emotioneel zijn en kunnen zowel tijdens seksuele activiteiten als in dagelijkse interacties worden uitgeoefend.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dominantie en onderdanigheid altijd met wederzijds respect en toestemming moeten gebeuren. Bovendien, de rollen kunnen afwisselen en veranderen afhankelijk van de situatie en de partners.

Er zijn vele manieren om dominantie en onderdanigheid uit te drukken, van klassieke BDSM-praktijken zoals bondage en spanking tot subtielere methoden zoals communicatie en lichaamstaal. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen uniek is en dat de manier waarop men dominantie en onderdanigheid uitdrukt zal variëren van persoon tot persoon.

Bondage pakketten

Het beginnen met bondage kan best even schikken zijn. Waar moet je beginnen? Bondage pakketten zijn hier ideaal voor! Leuke pakketten met veel speelgoed er in. Met merken zoals Durex, Fifty Shades of Grey en Kiotos.

BDSM toys

Zweepjes, tepelklemmen, handboeien en blinddoeken mogen niet missen in het nachtkastje van een echte bondage liefhebber. Je hoeft daar in tegen zeker niet heel wild te zijn om van BDSM toys te houden. Steeds vaker gebruiken ‘normale’ koppels deze toys ook.