Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Kietelaars

Met deze plaag veer kan je jouw partner kietelen op verschillende plekken. Ontdek nieuwe aanrakingen, prikkels en maak jullie avontuur compleet.

Lees meer

3 artikelen

Plumeau-Caresse-Pink-1

Plumeau Caresse Roze

 4,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Cravache-A-Tapette-1

Cravache A Tapette

 11,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Cravache-A-Tapette-Black-2-2

Cravache A Tapette Zwart 2

 12,99
+

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Wat is een kietelaar?

Een SM kietelaar, ook wel bekend als een tickler, is een speeltje dat vaak wordt gebruikt in BDSM-scènes om het gevoel van kietelen en strelen te versterken. Het bestaat uit een handvat met aan het uiteinde een aantal lange, zachte veren of kwastjes die gebruikt worden om de huid te stimuleren. Het kan worden gebruikt in combinatie met andere BDSM-speeltjes om de zintuiglijke ervaring te vergroten en de onderdanige partner te prikkelen. Het is belangrijk om te communiceren met je partner en te begrijpen welke grenzen en wensen jullie allebei hebben bij het gebruik van een SM kietelaar.

Hoe gebruik je een kietelaar?

Het gebruik van een SM kietelaar kan een geweldige toevoeging zijn aan je BDSM-spel, maar het is belangrijk om te weten hoe je het op de juiste manier gebruikt. Begin met het langzaam bewegen van de kietelaar over de huid van je partner om te ontdekken welke plekken het meest gevoelig zijn. Probeer het tempo en de druk te variëren om het gevoel te intensiveren en de zintuiglijke ervaring te vergroten. Het is belangrijk om altijd te communiceren met je partner en te stoppen als ze aangeven dat het te veel wordt. Vergeet niet om de kietelaar na gebruik goed schoon te maken en te bewaren op een droge en veilige plaats.