Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Buttplugs

De meest bekende anaaltoy is de buttplug. Breng deze in en geniet van de extra stimulatie die de toy met zich mee brengt. Deze toy komt natuurlijk in veel verschillende vormen en maten.

Wat is een buttplug?

Een butt plug is een toy die je anaal kan inbrengen. Door de mooie vorm is deze gemakkelijk in te brengen en blijft deze goed op zijn plek zitten. Draag deze tijdens de seks of gewoon wanneer je boodschappen gaat doen. Niemand ziet wat jij doet.

Welke type buttplugs zijn er?

Buttplugs komen in allerlei soorten en maten. Metaal, rubber, siliconen, plastic en ga zo maar door. Ook zijn er veel verschillende vormen buttplugs. Buttplugs in de vorm van een vuist of in de vorm van een kegel. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een buttplug voor.

Hoe werkt een buttplug?

Het inbrengen van een buttplug is heel gemakkelijk. De buttplug begint vaak smal en wordt steeds breder. Doordat de vorm smal begint is het inbrengen vaak al een heel avontuur. Omdat de buttplug aan het einde vaak een stop heeft, vaak in de vorm van een diamant, blijft deze goed zitten. Ook kan deze gemakkelijk worden gedragen tijdens de seks. De man of de vrouw kan deze in doen terwijl hij of zij seks heeft. Dit is vaak net die extra sensatie die het zo lekker maakt.

Hoe maak je een buttplug schoon?

Om bacteriële infecties te voorkomen is het belangrijk om de buttplugs goed schoon te houden. Veel buttplugs zijn stevig en gemaakt van goede producten. Daarom zijn deze goed schoon te maken met water en zeep. Gebruik hiervoor wel een zachte zeep zodat deze geen resten achterlaat op de buttplug op lange termijn. Ook kan je een toy cleaner gebruiken wanneer je de plug schoon maakt.