Alles wordt discreet verzonden!

Gratis verzending in Nederland vanaf 75,-

Bestellingen voor 16:00 worden vandaag verstuurd

Anaal

Voor veel mensen is anaal nog een taboe, maar wij vinden dat dit niet meer hoeft. Voor zowel de vrouw, als de man, kunnen anaal toys een extraatje in de slaapkamer zijn.

Welke anaal toys zijn er?

In de wereld van anaal toys zijn er veel verschillende opties, namelijk:

Buttblugs: De buttplug is een bekende toy. De perfecte vorm om in te brengen en kan goed gedragen worden tijdens de penetratie voor die extra kick!

Vibrerende buttplugs: Deze buttplug is bijna hetzelfde als de normale buttplug, maar deze heeft ook een vibrerende functie. Hiermee wordt jij of jouw partner gestimuleerd aan beide kanten.

Rollenspel buttplugs: Een buttplug dragen om in je rol te komen? Dat klinkt zo gek nog niet. Een buttplug met een vossenstaart is hier perfect voor!

Anal beads: De anal beads, ook wel bekend als anaal kralen, zijn goed te gebruiken om jouw grens te verhogen. Door de verschillende vormen, groottes en prikkels wordt jij nog bewuster van je lichaam. Tot hoever ga jij?

Prostaat stimulators: Het is geen geheim dat de g-spot van de man de prostaat is. Toch is dit voor veel mannen een taboe. Veel mannen willen liever niets anaal inbrengen. Dit vinden wij natuurlijk super zonde. Ontdek jezelf eens goed en misschien vind jij wel een nieuw genot

Eerste keer anaal?

Wij snappen dat de eerste keer anaal soms heel spannend zijn. Doe de eerste keer dus rustig aan. Zorg er ook voor dat alles goed gerubriceerd is zodat dit geen pijn doet en alles soepel verloopt. Gebruik hiervoor een anaal glijmiddel. Probeer ook eerst een kleine buttplug of dildo. Misschien vind je anaal wel helemaal niets, maar misschien wil je hierna niets anders meer.

Hoe maak je een anaal toy schoon?

Het is super belangrijk om jouw anaal toys goed schoon te maken na gebruik. Zorg er dus voor dat jouw toys goed schoon zijn wanneer je ze terug legt in je nachtkastje. Gebruik hiervoor een toy cleaner om deze weer helemaal schoon te maken.